KONYA / SELÇUKLU - Hocacihan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

5.6.7.8.Sınıf Deneme Sınavı Yaptık. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Tüm sınıf seviyelerinde 3.İzleme ve Değerlendirme sınavımızı yaptık. Emeği geçen  öğretmenlerimize teşkkür ederiz.

Ock

Mesleki Yarışmalara Katıldık. Okulumuz öğrencileri ortaokul ve lise olmak üzere toplam altı dalda Mesleki Yarışmalar-2024'e katıldı. Emeği geçen öğretmenlere ve katılan öğrencilere teşekkür ederiz.

Ock

Çedes Projesi Kapsamında Meslek Dersleri Öğretmenimiz H. Sinan IŞICIK önderliğinde öğrencilerimizler Konya şehir gezisi etkinliği gerçekleştirildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

LGS-3 İZLEME VE DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

Ock

BİR AYLIK İNCELEME SONUCUNDA ARALIK AYI EN TEMİZ SINIFI 11/A SEÇİLDİ. BU SINIFIN ÖĞRENCİLERİNE İKRAMDA BULUNULDU.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Pano oluşturuldu ve Mehmet Akif Ersoy'un Sözü konulu  Cümle Afiş tasarımı Yarışmasına katılım sağlandı.Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Bizim Okulumuz Projesi kapsamında KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu Konya  ÖDM ve ÖDS koordinesinde Okulumuzda 12.sınıf öğrencilerimize 2.TYT sınavı yapıldı.

Ara

TYT- 2 VE LGS-2 İzleme Değerlendirme Uygulaması  yapıldı. 12.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerimizin girdiği sınavda emeği geçenlere ve  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bizim okulumuz projesi kapsamında okulumuzda Konya Sokağı oluşturulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

"Hayalleri Hedeflere Dönüştürme Yolları"

Eğitim Koçu Emre GÖKÇE, okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrenciyle TYT ve AYT sınavlarına yönelik bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşi için Emre GÖKÇE Hocamıza teşekkür ediyor, sınavlara hazırlanan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda pano oluşturuldu.

Ara

Hedef 2024 projesi kapsamında Öğrencilerimizde Akademik başarıyı arttırmak için etkinliklerimiz devam ediyor. 11.12.2024 tarihinde 12.sınıflarda deneme sınavı yapıldı.

Ara

2023/2024 liselerarası oryantiring müsabakalarında okulumuz Konya 5.si olmuştur . Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Ara

Bizim Okulumuz Projesi kapsamında KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu Konya  ÖDM ve ÖDS koordinesinde Okulumuzda   12.sınıf öğrencilerimize 1.TYT sınavı yapıldı.