KONYA / SELÇUKLU - Hocacihan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

TYT- 2 VE LGS-2 İzleme Değerlendirme Uygulaması  yapıldı. 12.sınıf ve 8.sınıf öğrencilerimizin girdiği sınavda emeği geçenlere ve  öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bizim okulumuz projesi kapsamında okulumuzda Konya Sokağı oluşturulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

"Hayalleri Hedeflere Dönüştürme Yolları"

Eğitim Koçu Emre GÖKÇE, okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrenciyle TYT ve AYT sınavlarına yönelik bir söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşi için Emre GÖKÇE Hocamıza teşekkür ediyor, sınavlara hazırlanan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda pano oluşturuldu.

Ara

Hedef 2024 projesi kapsamında Öğrencilerimizde Akademik başarıyı arttırmak için etkinliklerimiz devam ediyor. 11.12.2024 tarihinde 12.sınıflarda deneme sınavı yapıldı.

Ara

2023/2024 liselerarası oryantiring müsabakalarında okulumuz Konya 5.si olmuştur . Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Ara

Bizim Okulumuz Projesi kapsamında KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu Konya  ÖDM ve ÖDS koordinesinde Okulumuzda   12.sınıf öğrencilerimize 1.TYT sınavı yapıldı.

LGS İZLEME - DEĞERLENDİRME UYGULAMASI -1 YAPILDI

MEDENİYET OKULU'NUN HAZIRLADIĞI VE PLANLADIĞI SINAV;

ÖNCE SÖZEL BÖLÜM SONRA SAYISAL BÖLÜM ŞEKLİNDE UYGULANDI.

Ara

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Halit Sinan Işıcık rehberliğinde ÇEDES kapsamında Sille kültür ve doğa gezisi düzenlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Kasım Ayında Klasik Eser Okumaları faaliyeti yapılmıştır.

Ara

Kağıt Ürünlerinin Geri Dönüşümüne Katkı sağlayan Öğrenciler Ödüllendirildi. Geçen yıl başlatılan proje kapsamında okulumuza en çok kağıt ürünleri getiren öğrencilerden ilk 3 dereceye girenler ödüllendirildi. Ödüllerini okul müdürü Bekir KARABIYIK takdim etti.

Ara

Okulumuzda başlatılan ve yoğun ilgi gören masa tenisi turnuvası neticesinde dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Ödüllerini okul müdürümüz Bekir KARABIYIK tarafından verild.

Ara

Sınıfım Temiz Projesi kapsamında okulumuzdaki sınıfların temizliği kontol edilmektedir. Bu kontroller sonucu en temiz sınıf ödüllendirilmektedir. Kasım Ayının En Temiz Sınıfı 11/C Sınıfı Seçilmiştir.

Kas

HER AY DÜZENLİ OLARAK YAPTIĞIMIZ ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME SINAVLARIMIZA DEVAM EDİYORUZ. KASIM AYI 5.6.7.8. SINIF DENEME SINAVI YAPILDI. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYOR, EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.